Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södra Tullgatan, 3 - Gamla Staden

Södra Tullgatan 3, Gamla Staden, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  491 m²
 • Inflytt

  9/1/2019
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  I ett av våra fina Södertull-hus har vi nu möjligheten att erbjuda en fin lokal om ca 491 kvm. Lokalen är belägen på 6:e våningen och har en fantastisk utsikt mot kanalen och gågatan. Lokalen har en blandad planlösning med öppet kontorslandskap och några kontorsrum samt ett större konferensrum. I huset finns en fastighetsgemensam terrass. Välkommen att kontakta oss för visning!

  Kommunikationer

  Bilplatser finns att hyra i garaget med infart från Torggatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i fastigheten och för inpassering krävs tag. För mer information om parkeringsplatser kontakta Vasakronan. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna. Dit hänvisar vi också besökare. Detta parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö.
  Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Triangeln - 10 minuterGustav Adolfs Torg - 0 minuterStortorget - 5 minuterCentralstationen - 10 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
  I närområdet kring Södertull och Gustav Adolfs torg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.
  Kvarteret där Vasakronans fastighet står idag har fått namn efter Skånes generalguvernör Magnus Stenbock (1665-1717). Fastigheten byggdes 1963 och innan dess har det legat både värdshus och biografer på tomten. Sandrews tog över biografen under 1980-talet. Den blev Malmös äldsta biograf med sina 86 år då den byggdes om till bokhandel år 2000. Fastigheten ritades av arkitekt Gösta Olsson.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna