Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södergatan, 28 - Gamla Staden

Södergatan 28, Gamla Staden, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  301 m²
 • Inflytt

  2018-12-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Snart har Vasakronan en riktig pärla att erbjuda marknaden! På en av Malmös bästa adresser, med en pampig entré, har vi möjligheten att erbjuda en modern, nyrenoverad, representativ lokal om ca 300 kvm. Med detta läge, mitt på gågatan, känner man verkligen stadens puls. Här är det nära till Malmös restaurangkvarter och på  några minuter når du Malmö Centralstation. Kontoret har en blandad planlösning, fina golv, ljusa färger och glaspartier. Helt klart för ditt företag att flytta in! Välkommen att kontakta oss!

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   För mer information om parkeringsplatser i city se Parkering Malmö, Q-Park    och Europarks hemsidor.
   Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Triangeln - 12 minuterGustav Adolfs Torg - 2 minuterStortorget - 2 minuterCentralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
   I närområdet kring Södergatan finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.
   Byggnaden stod färdig 1925 och då invigdes biografen Scania.  Det var en stor biograf med nästan 700 platser och elegant inredning. 1994 gick fastigheten igenom en stor ombyggnad då alla bjälklag revs och nya byggdes upp och år 2012 gjordes en större ombyggnad av en före detta bio till butikslokal.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna