Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södergatan, 14 - Malmö

Södergatan 14, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  628 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Mitt i stan har vi möjligheten att erbjuda en modern och öppen lokal, perfekt för öppet kontorslandskap för upp till 55 personer.Lokalen har mörkgrå textilmatta, ljusa väggkulörer och glaspartier till mötesrum och kontorsrum.Lokalen är belägen mitt på Södergatan med all tänkbar service i närområdet. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och shopping. Parkeringsplatser kan erbjudas i garage på Adelgatan/Bruksgatan.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Kommunikationerna till och från fastigheten är väldigt goda och många av Malmös mest populära platser ligger dessutom på gångavstånd. Promenadavstånd till strategiska platser:Triangeln - 13 minuterGustav Adolfs Torg - 2 minuterStortorget - 1 minutCentralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

   Parkering: Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information.Mer information om parkeringsmöjligheter i Malmö finner ni på Parkering Malmö, Q-Park och Europarks hemsidor.

   Närservice

   Fastighetens fantastiska läge erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna