Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södergatan, 14 - Gamla Staden

Södergatan 14, Gamla Staden, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  628 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Mitt i stan har vi möjligheten att erbjuda en modern och öppen lokal, perfekt för öppet kontorslandskap för upp till 55 personer.Lokalen har mörkgrå textilmatta, ljusa väggkulörer och glaspartier till mötesrum och kontorsrum.Lokalen är belägen mitt på Södergatan med all tänkbar service i närområdet. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och shopping. Parkeringsplatser kan erbjudas i garage på Adelgatan/Bruksgatan.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information.Mer information om parkeringsmöjligheter i Malmö finner ni på Parkering Malmö, Q-Park och Europarks hemsidor.
   Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Triangeln - 13 minuterGustav Adolfs Torg - 2 minuterStortorget - 1 minutCentralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
   I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.
   I början av 1930-talet köptes tomten där fastigheten ligger av Jordbruksbanken som så småningom utvecklades till Nordbanken. Claus Mortensen 26 byggdes 1967 på uppdrag av Post- och Kreditbanken, eller som det också kallas, PK-banken. Huset projekterades samtidigt som Skånska bankens tillbyggnad på granntomten så fasaderna med polerad sten, kompletterar varandra. Vasakronan köpte fastigheten 1996 av Nordbanken som drev bankverksamhet i lokalerna. Huset genomgick en inre ombyggnation 1979 med hjälp Carl-Axel Acking, samma arkitekt som tidigare.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna