Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Attraktivt kontor med fint ljusinsläpp

Derbyvägen 6A, Jägersro Villastad, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  450 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Stort härligt kontor som fördelas på enskilda kontorsrum, ett gigantiskt konferensrum, pentry samt en del kontorsyta i öppet landskap. Lokal med mycket ljusinsläpp och stor variation i planlösningen. I anslutning till entrén kan man få en trevlig ljus lounge/reception och ett större mötesrum, avskilt från kontorsarbetsplatserna. I dagsläget finns 14 st kontorsrum men kan utvidgas med ytterligare två rum om behov finns. Lokalen ligger på våningsplan två i fastigheten. Möjlighet finns att påverka golv och färgsättning då lokalen är i behov av en uppfräschning. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

  Lokalens utforming

  Planlösningen går att anpassa för att passa er verksamhet optimalt.

  Om fastigheten

  Fastigheten ligger i Jägersro villastad och består av fem delvis sammanbyggda kontorsbyggnader i två plan. Gemensamt för hyresgästerna är att de uppskattar fastighetens möjligheter vad gäller fräscha lokaler, fri parkering för anställda och kunder samt närheten till Ringlederna.

  Övrigt

  Trevligt kontorsplan i lugnt område på Jägersro

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Närheten till Inre Ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Väljer du buss finns förbindelser alldeles i närheten av fastigheten.

   Parkering: Parkering finns i anslutning till fastigheten.

   Närservice

   Alldeles i närheten ligger Jägersro Center där du har olika lunchalternativ, kan shoppa eller kanske handla hem mat efter jobbet.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna