Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Teknikringen, 9 - Linköping

Teknikringen 9, Linköping

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  15 - 900 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Välkommen till T9 Creactive Spaces – Castellums företagshotell på Mjärdevi. En toppmodern arbetsplats för dig själv eller upp till ca 20 personer. Här möts företag i olika branscher i kreativa miljöer. Här skapar vi förutsättningarna för nätverkande som bygger på tanken om att få idéer, människor och företag att utvecklas och växa.

  Här erbjuder vi tjänsterna för en enklare vardag så du kan fokusera på det du är bäst på! Vi har skapat ett flexibelt koncept för att passa ditt företag – alla dagar.

  Flexibla arbetsplatser
  På T9 finns ett flertal olika lösningar, allt från flexplatser till större enskilda kontor. Öka din yta i samband med att ditt företag växer och expanderar, minska din yta under tider du inte har lika stort behov av större lokaler. Förutom kontorsplatser finn det även flera olika mötesplatser. Passar ett informellt möte i soffan bäst eller behöver ni boka den största konferensen anpassad för upp till 30 personer? Till större event eller tillställningar finns även vår lounge tillgänglig att hyra för hyresgästerna på T9.

  Full service
  I T9 finns en bemannad reception som möter upp besökare och kollegor till er och sköter den dagliga servicen i huset. Receptionen finns även till hjälp för fika, lättare luncher eller annat ni behöver till era konferenser och möten.

  Det här ingår i vårt koncept:
  Flexibla arbetsplatser och mötesrum
  Worklounge
  Café
  Fri internetuppkoppling
  Kaffemaskiner med fritt kaffe, varuautomater
  Möjlighet att hyra möblerade kontorsplatser
  Tillgång dygnet runt

  Kontakta oss för att veta mer!

  Kommunikationer

  Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.

  Parkering: Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

  Närservice

  Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna