Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Vasavägen 82, Lidingö

Vasavägen 82 - Lidingö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  318 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresbeskrivning

  1 500 kr/m²/år

Beskrivning

Nyrenoverat modernt kontor med både öppna ytor och kontorsrum i varierade storlekar bakom glasväggar.

Nyrenoverat modernt kontor med både öppna ytor och kontorsrum i varierade storlekar bakom glasväggar. Här finns också ett större konferensrum Fönster åt två håll vilket ger ett mycket ljust intryck. Ett fullt utrustat Ballingslövs kök finns. Tre stycken wc varav en med dusch.

PLANLÖSNING

Med egen entré på plan 2 kommer man in i den öppna ljusa kontorslokalen. Alla kontorsrum och konferensrummet på höger sida har glasväggar vilket ger ett mycket ljust intryck. Lokalen har akustikplattor med ledbelysning. I den öppna ytan längst in ligger ett fullutrustat kök i modern färg från Ballingslöv med diskmaskin, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn samt kokplattor. Vid entrén finns en wc med dusch och längre in i lokalen ytterligare två wc. Det finns ett rum som har en generös takhöjd om 2,97m. Arkivrum/serverrum  med extra gallergrind finns längs in i lokalen. Lokalen är mycket påkostad och nyrenoverad.

OMGIVNING/NATUR

Lokalen ligger i Hantverkshuset på Lidingö med diverse företag som grannar. Här finns också Lidingös post. Restauranger finns på gångavstånd i området.

KOMMUNIKATIONER

Busshållplatser utanför fastigheten med bussar till Ropsten.

Hyresbeskrivning

1 500 kr/m²/år

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal