Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

En plats för det moderna arbetslivet

Torshamnsgatan 27, Kista, Kista

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  2180 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  6

  Beskrivning

  Torshamnsgatan 27 i Kista, Stockholm, är mer än bara en arbetsplats. Det här är en plats som lever alla tider på dygnet och som anpassar sig till dig, inte tvärtom. Vi erbjuder den service du behöver för att få vardagen att gå ihop.

  Välkommen på visning så berättar vi mer!

  Om fastigheten

  Torshamnsgatan 27 renoveras och anpassas för att bli en modern mötesplats och möta de behov och krav som finns. Vi har försökt tänka ut alla delar som kan bidra till att göra det bättre för dig och dina medarbetare.

  Lokalerna erbjuder många möjligheter och den interiöra hemmakänslan bidrar till att alla känner sig välkomna. En genomtänkt och trevlig utemiljö fungerar bra för både möten och kvällsaktivitet med kollegorna.

  Fastigheten är miljöcertifierad enligt Green Building.
  Parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Från Torshamnsgatan 27 till tunnelbanan är det en promenad på 8 minuter, till pendeltåget ca 7 minuter. Till Arlanda och Bromma tar du dig snabbt och lätt med taxi, flygbuss eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om du vill arbeta i ett område med bra kommunikationer. Inom kort kommer även Tvärbanan att passera Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart för hela sträckan till Helenelund beräknas vara klar till år 2023.
   Många väljer även att cykla till jobbet.

   Närservice

   Kista Galleria erbjuder all service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta gallerior. Allt från shopping, restauranger, bio och olika nöjesaktiviteter finns här. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl är etablerade här.

   Allt på bara några minuters gångavstånd från Torshamnsgatan 27.

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 2180 m², på Torshamnsgatan 27, Kista
   Ledigt Kontor om 2180 m², på Torshamnsgatan 27, Kista
   Ledigt Kontor om 2180 m², på Torshamnsgatan 27, Kista
   Ledigt Kontor om 2180 m², på Torshamnsgatan 27, Kista

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna