Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorsrum för 15-25 personer med rumsindelning och fullservice!

Kistagången 16, Kista, Kista

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  100 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  5

  Beskrivning

  Kontor/Private Office för 15-25 personer med rumsindelning!

  Arbetsplatser för 15-25 personer i bästa läge och proffsiga miljöer
  KONTORSRUM-PRIVATE OFFICE Kontor
  QUICK OFFICE Kista
  Quick Office Kista hyr ut kontorsrum, kontorsplats/coworking, mötesrum och konferensrum samt företagsadress till företag och organisationer med behov av effektiva och flexibla kontorslösningar

  Perfekt för dig som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor i en professionell och modern miljö med all tänkbar service.

  ALLT INGÅR
  Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

  PERSONLIG SERVICE
  Vår Kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

  NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
  Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

  MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
  Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma. På Quick Office Danderyd erbjuder vi även en stor konferensrumsanläggning med tillhörande business lounge. Perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off. I vårt största mötesrum finns det plats för upp till 70 personer i biosittning. Mötesrummen bokas enkelt på
  quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

  MEDLEMSKAP
  Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

  VÅRA KONTORSPAKET
  Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Bra kommunikationer 3 min från tunnelbana, flygbuss och centrum med shopping.
   Parkeringsgarage (kort- och långtid) finns i huset samt uteparkering på Isafjordsgatan.

   Närservice

   Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter. Personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag. Kontorsrummen har individuell klimatstyrning för bästa arbetsklimat.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna