Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Högst upp i huset med tillgång till lasthiss

Borgarfjordsgatan 14A, Kista, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  869 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  6
 • Byggår

  1987
  Tagg:
  kreativ

  Beskrivning

  Denna lokal är utformad i en vinkel och är utrustad med stora fönster in mot arbetsplatserna. Perfekt läge i Kista, ca 5 minuters gångavstånd till Kista Galleria och all dess tillhörande service och kommunikationer.

  I det nybyggda kvarteret NOD blir du även granne med Stockholms Universitet.

  Om fastigheten

  Fastigheten är mycket attraktiv och fördelad om 12 000 kvm. Lokalerna är ljusa och effektivt planerade. Parkering finns både i garage och utomhus.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Från fastigheten till tunnelbanan tar det ca 4-5 minuter att promenera. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer.
   Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

   Närservice

   Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna