Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Ljus lokal med härlig takterrass

Finlandsgatan 48, Akalla, Kista

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  150 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  5

  Beskrivning

  Välkommen till en fin kontorslokal högst upp i fastigheten med stora panoramafönster och en härlig takterrass.
  Lokalen har en öppen planlösning med ett större konferensrum, pentry/pausyta, wc samt ett mindre förråd. Med hissen har du direktaccess till lokalen.

  Om fastigheten

  Modern fastighet med tegelfasad. Microsoft, som är hyresgäst i grannfastigheten, är ett exempel på ett framgångsrikt företag som redan finns etablerat i området. Deras kontor blev dessutom utsett till Sveriges snyggaste kontor 2013.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13.
   Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar dessutom området.
   Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.
   Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

   Parkering: Avtalas. Garage finns.

   Närservice

   På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna