Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Dalhemsvägen 35, Huddinge

Dalhemsvägen 35 - Huddinge

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  480 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresbeskrivning

  1 145 kr/m²/år
 • Våning

  1

Beskrivning

Lager-/produktionsytor och kontorslokalen är belägen på plan 1. Lokalen är ljus och har en öppen planlösning med 2 st entréer.

Lager-/produktionsytor och kontorslokalen är belägen på plan 1. Lokalen är ljus och har en öppen planlösning med 2 st entréer. Stora öppna ytor för t.ex produktion och bra packytor. 2 st hissar precis utanför entréerna för smidig ur-/inlastning. Gott om kontorsytor med avskilda rum.

PLANLÖSNING

Planlösning. Lokalen är belägen på plan 1 av byggnadens 2 plan. Pallyft används från gatuplan till lastbryggan sedan 2 st större hissar från lastbrygga upp till plan 1.Det finns 2 st entrédörrar till lokalen.Innanför den högra entrén är det en öppen
planlösning. Här finns också omklädningsrummet 2 st duschar, köksavdelning med stor matsal och 3 st wc. Även ett större och ett mindre kontorsrum. Innanför den vänstra entrén finns en öppen planlösning som idag har använts som packlager, här finns också ett trinettkök.

OMGIVNING/NATUR

Beläget i Sjöängens industriområde med gångavstånd till Huddinge centrum med ett stort utbud av restauranger och affärer.

KOMMUNIKATIONER

Pendeltågsstation i Huddinge centrum. Ca 5 minuter till Huddingevägen och ca 15 min till city.

Hyresbeskrivning

1 145 kr/m²/år

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal