Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Telefonvägen, 30 - Hägersten-Liljeholmen

Telefonvägen 30, Hägersten-Liljeholmen, Hägersten

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1300 - 3900 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  69 dagar sedan

  Beskrivning

  Nu finns upp till 3900 kvm ledigt i bästa läge på Telefonplan fördelat på 3 våningsplan Lokalen har en öppen planlösning med plats för upp till 300 arbetsplatser. Det är en bra fördelning av mötesrum och mötesplatser. Många fönster och bra takhöjd ger en ljus och trivsam lokal. Via entrén på Telefonvägen 30 passerar man en vacker entréhall med bemannad reception. Här finns också tillgång till Konferens Kobran, läs mer på https://www.coorkonferens.se/konferens-kobran/ . .

  Kommunikationer

  På Telefonplan finns markparkering för ca 600 bilar. För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.
  KommunaltTelefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar.Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter.BilTelefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city på E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.
  Inom "Telefonfabrikens lokaler" och i de närmsta omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, bank och bankomat, blomsterbutik, närlivs och pressbyrå. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du populära Krubb som serverar hamburgare. Inne i området finns Addfood som har en välbesökt buffélunch, vietnamesiska restaurangen Viet Bistro som serverar god och vällagad vietnamesisk mat samt Tonic som tillhandahåller pizzor och grillat med traditionella tillbehör. Uppe vid Tunnelbanan ligger också restaurang Landet, en sushirestaurang, ytterligare en pizzeria och Söderbergs bageri och kafferosteri. Inne hos Konstfack finns restaurang Matkonst som har ekologisk prägel.  På Dialoggatan ligger SATS gym och på Tellusgången finns både Klättercentret, en frisör, en kiosk och en kemtvätt med skrädderiservice.
  I slutet av 1930-talet beslutade Ericsson att flytta från sitt dåvarande kontor på Döbelnsgatan och ut till Midsommarkransen. En ny huvudfabrik och koncernkontor skulle byggas. Området, som ritades av arkitekten Ture Wennerholm, innehöll även bostäder för de anställda och kom så småningom att kallas för LM-staden. I varje form och detalj fanns hos Wennerholm en ambition att skapa något vacker och funktionellt. Tanken var att skapa något som genomsyrades av omsorg om de anställda, en tanke sprungen ur folkhemmet och funktionalismens framtidstro. Idag är den forna LM-staden ansedd som ett av den svenska funkisens vackraste industri- och bostadskomplex. Under åren växte Ericsson och ytterligare hus byggdes i området. Men i början av 2000-talet togs det strategiska beslutet att flytta huvuddelen av verksamheten till Kista. Telefonplan såldes till ett antal olika fastighetsägare där Vasakronan är den dominerande. Generatorn är ett samlingsnamn för tre sammanfogade kontorshus som ursprungligen byggdes för Ericsson i etapper med början 1940. Med sin imponerande storlek och det höga radiotornet utgör Generatorn ett välkänt landmärke i området.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna