Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Olof Asklunds gata 8, Göteborg

Olof Asklunds gata 8 - Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  2250 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2
 • Byggår

  1991

Beskrivning

Fin kontorslokal i tre våningsplan på ett av Högsbos bästa lägen.

Fin kontorslokal i tre våningsplan på ett av Högsbos bästa lägen. Varje våningsplan består av cirka 750 kvm och knyts ihop via en fin interntrappa och en stor och öppen ljusgård. Lokalen har en blandad planlösning med gott om mötesrum i olika storlekar samt öppna och ljusa utrymmen. Här finns gott om parkeringsplatser att hyra och närhet till Dag Hammarskjöldsleden som tar er snabbt in till Centrum.

Idag är Norra Högsbo industriområde ett av norra Europas största industriområden. Nu står området inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart vilket kommer förvandla området till ett blomstrande område med bostäder, handel och kontor. Tanken med området är att skapa en grönare blandstad där jobb, boende, fritid och shopping finns i närområdet. Här kommer tusentals bostäder växa fram och samsas med det stora handelsområdet i södra Göteborg. Hållbarhet kommer stå i fokus då området får ny gatustruktur, utbyggd kollektivtrafik och ett utvecklat cykelvägnät.

En bärande del i Platzers vision är att förvalta och utveckla fastigheter och områden där det finns stor utvecklingspotential. I vår del av Högsbo såg vi tidigt möjligheten att förändra till en stadsdel också för boende och service. På Platzer har vi bestämt oss för att vara en aktör i framkant och vi finns med i flera områden i Göteborg. Södra Änggården är inget undantag.

Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt, Södra Änggården, på https://www.platzer.se/sodra-anggarden/ eller https://www.sodraanggarden.se/

 Här kan du gå på en digital rundvandring i lokalen

http://www.platzer.se/wp-content/uploads/2019/05/LedigLokal_OlofAsklundsgata_kortversion_lowquality.mp4

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal