Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Olof Asklunds gata 19, Göteborg

Olof Asklunds gata 19 - Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  678 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  1
 • Byggår

  1980

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en kombilokal i expansiva Högsbo med höglager och kontor.

Nu kan vi erbjuda en kombilokal i expansiva Högsbo med höglager och kontor. Lokalen består av två plan fördelade på 436 m2 lager på bottenplan och 242 m2 kontor på plan 1. På bottenplanet finns det ett höglager med två egna portar samt ett låglager. Takhöjden i höglagret är som högst 5,30 m upp till balk. Med en egen invändig trappa tar ni er mellan lager och kontor. På det andra våningsplanet finns ljusa kontorslokaler med bra standard, pentry, konferensrum samt två toaletter varav en med dusch.

Idag är Norra Högsbo industriområde ett av norra Europas största industriområden. Nu står området inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart som kommer förvandla området till ett blomstrande område med bostäder, handel och kontor. Tanken med området är att skapa en grönare blandstad där jobb, boende, fritid och shopping finns i närområdet. Här kommer tusentals bostäder växa fram och samsas med det stora handelsområdet i södra Göteborg. Hållbarhet kommer stå i fokus då området får ny gatustruktur, utbyggd kollektivtrafik och ett utvecklat cykelvägnät.

En bärande del i Platzers vision är att förvalta och utveckla fastigheter och områden där det finns stor utvecklingspotential. I vår del av Högsbo såg vi tidigt möjligheten att förändra till en stadsdel också för boende och service. På Platzer har vi bestämt oss för att vara en aktör i framkant och vi finns med i flera områden i Göteborg. Södra Änggården är inget undantag.

Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt, Södra Änggården, på https://www.platzer.se/sodra-anggarden/ eller https://www.sodraanggarden.se/

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal