Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorslokal i Linné - innergård och öppen planlösning!

Linnégatan 36A, Olivedal, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  300 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  14 dagar sedan
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Nu erbjuds en superfin kontorslokal om 300 kvm mitt på Linnégatan. Lokalen har öppen planlösning och har idag två mötes/konferensrum samt ett mindre samtalsrum, förråd, och 3 toaletter (varav en RWC med dusch) och ett modernt pentry med pausyta. Här sitter man öppet och luftigt men möjlighet att skärma av ytterligare om så önskas! Lokalen har gott om ljusinsläpp och här får man även ta del av den fina innergården som hyresgäst

  Lokalens utforming

  Öppen

  Om fastigheten

  Lokalen är belägen på våning 2. I våningen under finns Hemköp och våningarna över är bostäder.

  Övrigt

  Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

  Kommunikationer

  Prinsgatan ligger precis utanför lokalen, härifrån kan du ta både buss och spårvagn!

  Parkering: Parkeringshus finns i och intill fastigheten

  Närservice

  Här finns all tänkbar service & shopping. I våningen under kontoret ligger Hemköp och kring lokalen ligger också populära restaurangerna Linnéterrassen, Kastello, LE Gbg, Rustik Bistro, Magic Flamingo och Bönor & Bagels. Här omkring ligger också LIDL, Willys, Nordic Wellness, Hagabion, Systembolaget, hotell och frisörsalonger.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna