Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Packhusplatsen, 2 - Nordstaden

Packhusplatsen 2, Nordstaden, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  588 m²
 • Inflytt

  8/1/2020
 • Inkommet

  64 dagar sedan

  Beskrivning

  Välkommen till ett kontorshus med gamla anor. I lokalen på bottenplan finns de gamla strukturerna med generösa takhöjder, vackra valv och pelare bevarade. Lokalen är idag en helt rå yta där ett modernt kontor ska skapas. Vi vill bevara den historiska strukturen och utforma det nya så att det går hand i hand med det gamla. Fastigheten består av fem våningar samt inredd vindsvåning och tak uppbyggt med kupolliknande torn. På taket finns en gemensam takterrass med utsikt över hamninloppet. Fasaderna är utformade i gulbrunt tegel med inslag av natursten. Här sitter ni i en mycket vacker fastighet mitt i hjärtat av Göteborg.

  Kommunikationer

  Ifrån Hertziahuset tar ni er på bara några minuters promenad till Brunnsparken och Centralstationen som är Göteborgs knutpunkter för i princip all kollektivtrafik i stan. Det är också nära till hållplatsen Stenpiren där båtar går till Lindholmen/Eriksberg. Mer info, tidtabeller m m finner du på Västtrafik .

  På cykel tar du dig också smidigt runt i centrala Göteborg. I närområdet kring fastigheten finns flera  Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

  Parkering: Gatuparkering finns i viss mån i området kring fastigheten. P-platser finns även att hyra i  parkeringshuset i Nordstan eller i  APCOA:s parkeringshus på Ekelundsgatan 5-7, tel 031 13 90 05 eller i P-hus City.

  Närservice

  Fastigheten är belägen vid Södra Älvstranden mitt emot Casinot och nära Göteborgs Operan. Här har ni möjlighet att ta del av allt vad cityliv innebär samtidigt som en vacker promenad utmed vattnet nås på bara ett par minuters promenad. I närheten finns bland annat Kungsgatans shoppingstråk med en stor variation av butiker, restauranger och service. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, SATS, Fysiken och Fitness24seven. På nära gångavstånd finns både Saluhallen (Kungstorget) och Feskekörkan (Rosenlundsplatsen) där både lunch och delikatesser kan införskaffas.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna