Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Norra Hamngatan, 22 - Nordstaden

Norra Hamngatan 22, Nordstaden, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  939 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Längst upp i huset ligger denna ljus och härliga lokal om 939kvm fördelat över två plan. Härlig utsikt över Brunnsparken och utgång till gemensam terrass.

  Du möts av en välkomnande entré med plats för receptionsdisk och lounge. Lokalen är tydligt uppdelad i en extern och intern del. Den externa delen har flera konferens och mötesrum och den interna delen är i huvudsak i öppen men har även några kontorsrum och mötesrum.

  Centralt belägen precis intill Brunnsparken, en knutpunkt för all kollektivtrafik med bussar och spårvagnar. Centralstationen nås efter 5 min promenad. Fastigheten är en del av Nordstan, med Göteborgs största handels- och serviceutbud. Här finns butiker, banker, restauranger, caféer och mycket mer.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten ligger precis invid Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig.

   Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik   och SJ .

   Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg. 

   Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget  och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan, tel 031 700 86 00 • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7, tel 031 13 90 05 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7, tel 031 13 27 75 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Sunfleet  finns på Nordstadstorget 3 (i p-huset) vid intresse av bilpool. 

   Närservice

   Fastigheten är belägen vid Brunnsparken i centrala Göteborg, en knutpunkt för både shopping vid exempelvis Nordstan och kollektivtrafik. Vidare är det ett stenkast till Centralstationen åt ena hållet och Gustav Adolfs torg samt Kronhusbodarna åt det andra.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna