Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Kronhusgatan, 11 - Nordstaden

Kronhusgatan 11, Nordstaden, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  58 m²
 • Inflytt

  7/8/2019
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter.Inredning, möbler, trådlös internetuppkoppling, porslin, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Just nu håller vi på att renovera lokalen så den blir i toppskick! Vi har därför inga bilder på hur den ser ut när den är klar utan moodboarden får dig att förstå känslan och utseendet som det kommer att bli.Smart & Klart-kontoret på Kronhusgatan ligger i anslutning till Kontorshotellet på samma adress. Det gör att du här även får tillgång till reception, posthantering, kundbemötande, kontorsstädning och konferensservice. Själva kontoret är möblerat för fyra arbetsplatser och har ett pentry. WC med dusch finns även i lokalen. Allt du ser ingår utan några extra avgifter. Besvärsfrihet och snabb inflyttning. Det är vad Smart & Klart står för.Månadshyra: 29 500 krVälkommen att kontakta oss för mer information om kontoret eller för att boka en visning!

  29.500

  Kommunikationer

  För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan• Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 eller P-hus City på Östra Larmgatan 3-7APCOA ParkingBesöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.
  Fastigheten ligger nära Brunnsparken -kollektivtrafikens knutpunkt- och Centralstationen som du når med 5 minuters gång. Där har du nära till alla kommunala kommunikationer. I Brunnsparken stannar många spårvagns- och busslinjer. Även till flygbussen är det nära, den utgår från Nils Ericsonterminalen. Mer info, tidtabeller m m finner du på Västtrafik.På cykel tar du dig också smidigt runt i centrala Göteborg. I närområdet kring fastigheten finns flera Styr & Ställ-stationer med cyklar att hyra.
  Här befinner ni er bara någon minuts promenadväg ifrån Nordstadens köpcentrum, Arkaden och Kungsgatans shoppingstråk där all tänkbar service finns tillgänglig.
  Kronhusgatan 9 / Torggatan 16-18 uppfördes 1932 som ett femvåningshus för CAP:s Chokoladfabrik AB. CAP hade då verksamhet i två hus intill sedan tidigare. Entrén mot Kronhusgatan var ursprungligen varuintag. 1967 byggdes fabriken om till kontor.Kronhusgatan 11 uppfördes 1859 som bostadshus med magasin för destillatorn A Setterborg. En ny dörr mot gatan togs upp 1880. 1907 blev hela byggnaden magasin och lager. Flera fasad- och interiörförändringar har sedan skett.Kronhusgatan 13 uppfördes 1758 efter branden. Det var från början två våningar mot östra Hamngatan och endast en mot Kronhusgatan. Här fanns då bryggeri. 1859 byggdes huset på och om med bland annat paradlägenheter. 1914 byggdes det om för kontor och karamellkokeri. Omkring 1960 kontoriserades hela huset och ombyggnad skedde även på 1990-talet.Kronhusgatan var för sin tid en modern industribyggnad och betongkonstruktionen medgav stora öppna fabrikssalar.Kronhusgatan 11 hade ursprunligen en fasad av gult tegel.Kronhusgatan 13 är relativt välbevarad sedan 1859, se t.ex. gjutjärnslyktorna vid entrén och trapphallens träräcke. Källa: Hus för hus i Göteborgs stadskärna

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna