Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Östra Hamngatan 30, Göteborg

Östra Hamngatan 30 - Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  214 m²
 • Inflytt

  2017-05-01
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen...

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. - Vi ser att väldigt många kontorsflyttar blir till stora projekt som tar lång tid och det är många val som måste göras. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för den som önskar det. Därför erbjuder vi Smart & Klart - ett helt nytt kontorskoncept för snabb och enkel inflyttning, där allt redan ingår, säger Fanny Murén, uthyrare. Smart & Klart-kontoret på Östra Hamngatan erbjuder stora öppna ytor, härliga fönster och möjligheter till aktivitetsbaserat arbetssätt. Läget är utmärkt med närhet till Brunnsparkens kollektivtrafik, Centralstationen och stadens alla butiker och restauranger. Allt du ser ingår utan några extra avgifter. Besvärsfrihet och snabb inflyttning. Det är vad Smart & Klart står för. Välkommen att kontakta oss för mer information om kontoret eller för att boka en visning!

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger precis invid Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ.Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

  Parkering: Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus finns det även besöksparkering samtidigt som du i begränsad omfattning kan parkera på kringliggande gator.

  Närservice

  Ett brett utbud i form av butiker, restauranger och annan närservice du kan tänka dig finns i, och i anslutning till, denna fastighet. Förutom det som finns i Nordstan finns det flera möjligheter hos Arkaden och Kompassen som ligger på några minuters promenadavstånd. Här kan du också finna all tänkbar service, men även Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn har mycket att erbjuda.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal