Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Storgatan, 53 - Lorensberg

Storgatan 53, Lorensberg, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  65 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Med sin rika historia, vackra detaljer och centrala läge är detta ett hus som utmärker sig. Huset ligger på en lugn plats med grönskande utsikt över Heden, precis intill Göteborgs paradgata Avenyn. Här blomstrar folklivet och stadspulsen på Avenyn, men adressen tillåter samtidigt anonymitet för den som önskar. Huset ritades år 1955 av arkitekterna Erik och Tore Ahlsén åt livförsäkringsfirman Folksam, och stod färdigt år 1957. Huset är ett exempel på arkitektbrödernas intresse för det moderna, flexibla kontorshuset vilket märks i detaljerna och husets känsla än idag. Storstadsliv med möjlighet till avskildhet mitt i city med närhet till butiker, restauranger och kommunikationer. Närheten till Heden ger också möjlighet till idrott, lunchpromenader och grönska. Smart & Klart-kontoret på Storgatan 53 utmärks för sin mer vågade inredning som går i New York-Manhattanstyle, det lilla extra finns och stilen är ruff & tuff. Från lokalen har du utsikt över nästan hela stan då den ligger på 8;e våningen med en egen altan. En öppen planlösning erbjuder goda möjligheter till aktivitetsbaserat arbetssätt. I fastigheten finns garage, cykelparkering och omklädningsrum med dusch. Precis utanför dörren ligger Heden med busshållplatser och parkeringsplatser.   Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.Vi ser att väldigt många kontorsflyttar blir till stora projekt som tar lång tid och det är många val som måste göras. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för den som önskar det. Därför erbjuder vi Smart & Klart - ett helt nytt kontorskoncept för snabb och enkel inflyttning, där allt redan ingår. Allt du ser ingår utan några extra avgifter.

  32 500kr/mån

  Kommunikationer

  Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Den närmsta busshållplats är Heden (precis vid entrén) och spårvagnshållplatsen Valand som nås med 2 minuters gång. Centralstationen ligger ca 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Från Valand går spårvagn 2, 3, 4, 7 & 10 till Centralstationen. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. I området finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

  Parkering: Vasakronans hyresgäster kan hyra garageplats i fastigheten med infart från Södra vägen, det finns ca 30 st platser. Kontakta Vasakronan för mer info och uthyrning av plats. Observera den fria takhöjden på 2 meter (1,9m vid vissa rör i taket). Besöksparkering finns på Heden och på parkeringsdäcket vid Kristinelundsgatan 13-15, samt i begränsat antal på kringliggande gator.

  Närservice

  Fastigheten ligger precis vid Göteborgs paradstråk Kungsportsavenyn, som har en mängd butiker, restauranger och service att erbjuda. Med gångavstånd till Svenska mässan, Heden och Göteborgs citykärna är det en utav de mest attraktiva kontorsfastigheterna i Göteborg. Närmsta hållplats för lokaltrafik är Heden och Valand. Hållplatsen Heden finns intill byggnaden och Valand nås med 2 min gång. Närmsta mataffär är Lidl på 2 min gångavstånd.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna