Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Backavägen, 3 - Kvillebäcken

Backavägen 3, Kvillebäcken, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  409 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Välkommen till Backa 3. Här finns ett fint kontor om 409 kvm att hyra. Lokalen har härligt ljusinsläpp med fönster i två vädersträck, planlösningen är blandad med öppna ytor som samsas med kontor och mötesrum. Fastigheten ligger nära de stora lederna vilket ger ett utmärkt skyltläge. Oavsett om du är bilburen eller åker med buss är tillgängligheten stor.
  Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Backaplan har ett unikt läge alldeles norr om Göteborgs stadskärna. Infrastrukturen kring området är mycket god och det är lätt att ta sig till Backaplan oavsett färdsätt. Vägnätet är väl utbyggt kring området och Hjalmar Brantingsplatsen, som är Backaplans hållplats, är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal busslinjer och fyra spårvagnslinjer. Även den som färdas till fots eller cyklar tar sig lätt till Backaplan. Det finns gott om cykel- och gångbanor till området

   Parkering: Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

   Närservice

   Backaplan på Hisingen i Göteborg är ett av Sveriges största handelsområden. Handeln upptar omkring 110 000 kvadratmeter och handelsområdet har 3 500 parkeringsplatser. Det finns över 120 butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat. Här hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 409 m², på Backavägen 3, Göteborg

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna