Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Nellickevägen, 20 - Johanneberg

Nellickevägen 20, Johanneberg, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  2440 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2019

  Beskrivning

  De annonserade kontorsplanen sträcker sig på 2 440 kvadratmeter där varje våningsplan har kapacitet för cirka 90 arbetsplatser. I lokalen strömmar ljuset fritt och skapar en fantastisk arbetsmiljö. Här har ni även möjlighet att vara med och påverka planlösning och materialval så att kontoret gynnar er verksamhet på bästa sätt.

  I området sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll, med en mängd verksamheter som redan är i full aktivitet i de två nya hus som står färdigbyggda intill den gamla bryggerimiljön.

  I kvarteret finns kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med ett kontorshus på 7 våningar om totalt ca 6400 kvm.

  Beräknad inflytt är satt till höst/vinter 2019. För mer information om projektet besök gärna www.lyckholms.se

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen.

   Parkering: Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

   Närservice

   I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer och träningsanläggningar. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna