Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Nellickevägen, 20 - Johanneberg

Nellickevägen 20, Johanneberg, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1223 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2019

  Beskrivning

  Tredje etappen har tagit form, välkommen till ett modernt kontor med industriell känsla och den gamla bryggeri historien inpå knuten.

  Kontorsplanet är på ca 1 223 kvm och rymmer ca 90 arbetsplatser, ljusflödet löper genom hela lokalen och ger en fantastisk arbetsmiljö. Planlösning och materialval kan man vara med och påverka.
  Kontorsplanet går att dela, se mer info på ritningen.

  I området sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll, med en mängd verksamheter som redan är i full aktivitet i de två nya hus som står färdigbyggda intill den gamla bryggerimiljön.

  I kvarteret finns kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med ett kontorshus på 7 våningar om totalt ca 6400 kvm.

  Beräknad inflyttning höst/vinter 2019.
  Läs mer på www.lyckholms.se

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen.

   Parkering: Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

   Närservice

   I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer och träningsanläggningar. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna