Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Nellickevägen, 20 - Johanneberg

Nellickevägen 20, Johanneberg, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  496 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2019

  Beskrivning

  Häftigt kontor näst högst upp i huset i anrikt bryggerikvarter. Denna lokal täcker hela kontorsplanet och rymmer ca 38 arbetsplatser. Ljuset löper fritt genom hela lokalen då ni har fönster i alla vädersträck. Detta ger en fantastisk arbetsmiljö. Planlösning och materialval kan man vara med och påverka så att kontoret anpassas efter just er verksamhet.

  Här sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll, med en mängd verksamheter som redan är i full aktivitet i de två nya hus som står färdigbyggda intill den gamla bryggerimiljön.

  I kvarteret finns både kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med att bygga ett kontorshus på 7 våningar om totalt ca 6400 kvm. Oavsett om ni är 25 eller 500 medarbetare kommer ni här ha frihet att forma ert nya kontor.

  Beräknad inflyttning vinter 2019.
  Läs mer på www.lyckholms.se

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen.

   Parkering: Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

   Närservice

   I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer och träningsanläggningar. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna