Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - J A Wettergrens gata 7, Göteborg

J A Wettergrens gata 7 - Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  114 m²
 • Inflytt

  Tillträde enl. överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

114 m2 kontor i Högsbo industriområde.

På J A Wettergrens Gata 7 finns nu ett kontor om 114 kvadratmeter tillgängligt. Lokalen är mycket yteffektiv med tre kontorsrum i fil samt ett större rum som lämpar sig ypperligt som konferensrum eller showroom. Här finns även möjlighet att tillsammans med kontoret hyra 1100 kvadratmeter lager. För mer information om lagerlokalen. Klicka in på länken nedan: https://www.balder.se/lokaler/j-wettergrens-gata-7-vastra-frolunda Välkommen att kontakta oss för visning.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplats, där stannar busslinjerna 82 samt 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min

  Närservice

  Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

  Fler foton

  Ledigt Kontor om 114 m², på J A Wettergrens gata 7 - Göteborg

  Upptäck området i närheten av denna lokal