Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Central och stor kontorslokal på 548 kvm i två plan!

Trädgårdsgatan 2, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  548 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  76 dagar sedan
 • Våning

  5
 • Byggår

  1856

  Beskrivning

  Nu erbjuds ett stort kontor på 548 kvm på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen är på två plan (våning 5 & 6) högst upp i huset. Våning 5 är på 158 kvm och våning 6 är på 390 kvm. Lokalen har blandad planlösning - öppen yta blandat med konferensrum, mindre samtalsrum och mötesrum. Här finns också pentry med stor pausyta, loungeyta & hela 5 toaletter. På våning 6 finns också ett magiskt konferens/mötesrum i det runda tornet med fantastisk utsikt. Takhöjden i lokalen är också väldigt generös & härlig!
  Till lokalen finns två entréer - en på vardera våning

  Lokalens utforming

  Öppen planlösning

  Om fastigheten

  Den anrika byggnaden belägen vid Kungsportsplatsen, mitt i hjärtat av Göteborg, uppfördes år 1856 och har sedan dess varit en central nöjes- och mötesplats i stan. Kungsportshuset är en kulturskatt som omsorgsfullt blivit putsat upp från grunden och totalrenoverats på insidan.

  Övrigt

  Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

  Kommunikationer

  Buss- och spårvagnshållplatsen Kungsportsplatsen ligger precis intill fastigheten och härifrån går alla tänkbara spårvagnar, bussar och expressbussar. Här stannar också flygbussen till Landvetter flygplats.

  Parkering: Närmsta parkering är P-hus City (150 meter) eller Heden (400 meter)

  Närservice

  Här finns all tänkbar service - restauranger, caféer, frisör, gym, butiker & shopping.
  Du hittar Kungsportshuset Matbar & The Concept i samma hus, hotell Dorsia och restaurang Ritz bredvid. Ett stenkast ifrån ligger NK, gymmet SATS och populära Barry's, Zara Home, Synsam och Jarl Sandin.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna