Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Kyrkogatan, 20 - Inom Vallgraven

Kyrkogatan 20, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  66 m²
 • Inflytt

  12/1/2019
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Välkomna till denna lilla kontorspärla med Domkyrkans vackra park som granne. En charmig lokal i ett hus med historia. Perfekt för det lilla företaget som vill sitta centralt i stan. Stora fönster, högt i tak och smakfullt färgsatt. Välkomna att boka en tid för visning!

  Kommunikationer

  Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots.

  Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik .

  Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

  Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

  Närservice

  Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fysiken och Fitness24seven.

  Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna