Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorslokal mitt i city - nyrenoverad och egen terrass!

Kungsgatan 51, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  150 m²
 • Inflytt

  Omgående
 • Inkommet

  16 dagar sedan

  Beskrivning

  Nu erbjuds en härlig kontorslokal om 150 kvm på Kungsgatan 46 - mitt i city! Lokalen är ljus och nyrenoverad! Lokalen har blandad planlösning - med öppna ytor och kontorsrum. Lokalen har kök, två toaletter varav en med dusch, förråd och konferens/kontorsrum i blandad storlek. Här sitter ni med högt i tak och härligt ljusinsläpp! Dessutom finns en trevlig terrass i anslutning till lokalen.

  Lokalens utforming

  Blandad

  Om fastigheten

  Lokalen har två större rum samt ett mindre inglasat rum för kontor/telefonsamtal eller konferens, som rymmer 6-7 personer. Utöver det har ni en större yta som rymmer 5-8 personer och kan delas av om så önskas. Köket är rymligt och har två mikros, kyl och frys, diskmaskin samt spishäll med ugn. Lokalen har också två toaletter, varav den ena är tillgänglighetsanpassad med installerad dusch. Ni har även två förråd samt inbyggd rymlig garderob med skjutdörrsparti.

  Övrigt

  Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

  Kommunikationer

  Spår- och busshållplats Kungsportsplatsen ligger endast ett stenkast ifrån. En kort promenad bort ligger också Centralstationen och Nordstan med tåg, buss, expressbuss och spårvagn.

  Parkering: P-hus City APCOA och Kungsgaraget finns en kort promenad bort

  Närservice

  Här sitter du med all tänkbar service och shopping! Här finns butiker, apotek, populära, lunchrestauranger, gym, frisör, hotell etc.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna