Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Charmig kontorslokal på 160 kvm - mitt i city!

Korsgatan 7, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  161 m²
 • Inflytt

  2019-12-9
 • Inkommet

  67 dagar sedan
 • Våning

  1

  Beskrivning

  Nu erbjuds en charmig kontorslokal på 161 kvm mitt i city! Lokalen är belägen en trappa upp (utan hiss). Här sitter man med härlig rymd och bra takhöjd.
  Lokalen är välplanerad och yteffektiv - här sitter ni lätt 12-15 personer.
  Lokalen har 4 rum i varierade storlekar som kan användas som kontorsrum, konferensrum eller aktivitetsbaserade rum. I lokalen finns också två förråd, två toaletter och pentry med tillhörande lounge- och pausyta.
  Lokalen har härlig stukatur och fina, charmiga fönster som ger ett behagligt och bra ljusinsläpp.

  Lokalens utforming

  Rumsindelad

  Om fastigheten

  Kontorslokalen är på totalt 161 kvm, består av 4 kontorsrum i olika storlekar, två förråd, två toaletter samt ett kök med tillhörande pausyta.

  Övrigt

  Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

  Kommunikationer

  Här sitter man nära buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan och Kungsportsplatsen. Till Centralstationen tar det endast 5 minuter att gå.

  Parkering: Närmsta p-hus är Kungsgaraget

  Närservice

  I området finns all tänkbar service och shopping. Intill ligger populära caféet Jerkstrands, Tugg Burgers, Ma Cuisine, DINÉ Burgers, Kafé Vanilj och JOS. Här finns också butiker som Nordstans Guld, Naturkompaniet, Josephssons, Wasséns, Heyday och Best of Basic. Här ligger även gymkedjorna Nordic Wellness och Friskis & Svettis precis intill. Apotek, tandläkare och vårdcentral finns i närheten också. Här sitter man verkligen mitt i händelserna centrum!

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna