Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Drottninggatan, 69 - Inom Vallgraven

Drottninggatan 69, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  94 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  21 dagar sedan

  Beskrivning

  Ta hissen upp till detta modernt renoverade kontor om 94 kvadrat på vackra Drottninggatan 69. Här finns god plats för reception, tre kontorsrum och ett rymligt utrymme för personalen. Adressen är optimal för det företaget som vill sitta centralt och kanske till och med pendlar till Göteborg. Centralstationen ligger endast någon minut bort till fots.

  Om fastigheten

  Byggnaden uppfördes som bostadshus år 1853. Till en början var det bostadshus till familjen Trädgårdh vilken även var byggherre.
  Under 1940- och 50 -talen kontoriserades huset delvis, vinden inreddes och ett kafferosteri flyttade in i gårdhuset.
  På 60-talet förändrades gatufasaden och butiker inreddes, och i slutet av 1980-talet byggdes huset om helt. En gårdsbyggnad revs och en ny tillkom.
  Idag är detta en modern byggnad. Byggnaden rymmer 11 kontor och 2 butiker/salonger.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Dessutom är det perfekt att ta tåget för en weekend i Stockholm och för den som pendlar. Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna