Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Drottninggatan, 38 - Inom Vallgraven

Drottninggatan 38, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  756 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  20 dagar sedan

  Beskrivning

  Rumsindelad kontorslokal om 756kvm i oslagbart läge mitt i Fredstan i Arkaden. Direkt innanför dörren möts man av en loungedel samt pentry och matplats. Konferensrummet delar av mot den interna delarna där planlösningen i huvudsak är rumsindelad. Här finns 21 kontorsrum, konferens- och mötesrum. Lokalen har också tillgång till gemensam innergård där man kan spela boule eller äta sin lunch i sommarvärmen.

  Arkaden ligger i hjärtat av Göteborg och Fredstan. Fredstan är en levande stadsdel med ett tidlöst och modernt utbud av internationell shopping och mat för en medveten, urban och stilsäker publik. Med en tvåhundraårig historia som nav i Göteborgs handelsliv erbjuder Fredstan ett kurerat utbud av internationella aktörer, lokala varumärken och prisbelönade restauratörer.

  Arkaden ligger precis intill Brunnsparken som är en stor knutpunkt för både spårvagns- och busstrafik. En kort promenad bort ligger centralstationen.

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer.

  Mer info, tidtabeller m m finner du på  Västtrafik  och Sj

  Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Gustaf Adolfs Torg och vid Kopparmärra finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

  Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan , tel 031 700 86 00 • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7, tel 031-13 90 05 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Sunfleet bilpool finns tillgängligt i p-husen vid Nordstan och vid NK .

  Närservice

  Fastigheten är belägen mitt i hjärtat av Göteborg vid ett av stans tätaste shoppingstråk.

  Ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice finns både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Arkaden har att erbjuda finner ni Kompassen och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna