Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Fredsgatan, 11 - Inom Vallgraven

Fredsgatan 11, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  150 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Rakt över Fredsgatans vimmel kan vi erbjuda ett kontor för den som vill se och synas. Högst upp i länken mellan Kompassens båda huskroppar ligger en del av detta kontor med entré Östra Larmgatan 13. Kontoret har två arbets- eller mötesrum och två öppna ytor, nya golv och innertak kommer att installeras. De stora fönstren vetter mot Fredsgatan och har utsikt mot Harry Hjörnes plats.

  Kommunikationer

  För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.Parkeringshuset i Nordstan Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 APCOA Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Sunfleet finns på Nordstadstorget 3 (i p-huset) vid intresse av bilpool.
  Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m m finner du på Västtrafik. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ-stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg.
  Den här fastigheten är lokaliserad i hjärtat av Göteborg. Här finner ni allt vad cityliv innebär med ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Fredsgatan har att erbjuda finner ni Arkaden och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.
  Fastigheten uppfördes 1973 för Bygnads AB Klensmeden enligt ritningar av Centekton Arkitekter. Det relativt storskaliga byggnadskomplexet representerade en helt ny stil i kvarteret. Tidigare bebyggelse bestod av stenhus i en till tre våningar där det fanns verkstäder och bostäder. Kompassen var tidigare uppbyggd som en galleria i tre plan, men 2014 inleddes en omfattande renovering. Nu erbjuder fastigheten unika tvåplansbutiker med imponerande shopfronts på över fyra meter. Den glittrande portalen bjuder på en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Källa: Hus För Hus i Göteborgs Stadskärna

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna