Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Östra Hamngatan, 52 - Inom Vallgraven

Östra Hamngatan 52, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  55 m²
 • Inflytt

  2/1/2020
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Här kommer vi i februari att ha en nyrenoverad lokal som ligger i bästa läget med närhet till allt. Mitt på Kungsportsplatsen med utsikt över takåsar. Golvet är genomgående grått och färgerna på väggarna går ljus grönt och sandfärgat. Detaljer kommer att bli svarta och det kommer ett helt nytt pentry som går i samma gröna som på moodboarden. Inredningen blandas i svart och vitt med lite skandinaviska toner av ljust trä. Det kommer att finnas ett mysigt samtalsrum och det finns många fönster som släpper in ljuset. Det finns även en terrass med utsikt över Kungsgatansom är möblerad bara för er Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, städ 1 gång i veckan ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.
  Vi ser att väldigt många kontorsflyttar blir till stora projekt som tar lång tid och det är många val som måste göras. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för den som önskar det. Därför erbjuder vi Smart & Klart - ett helt nytt kontorskoncept för snabb och enkel inflyttning, där allt redan ingår.
  Allt du ser ingår utan några extra avgifter. Besvärsfrihet och snabb inflyttning. Det är vad Smart & Klart står för.

  27 000 kr/mån

  Kommunikationer

  Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer.

  Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik .

  Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med   cyklar att hyra.

  Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuse t i Nordstan • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

  Närservice

  Fastighet belägen mitt i City i stadsdelen Fredstan. Området har en internationell karaktär med butiker, hotell, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Precis vid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och inte avlägset ifrån fastigheten finns även Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.

  Fler foton

  Ledigt Kontor om 55 m², på Östra Hamngatan 52, Göteborg
  Ledigt Kontor om 55 m², på Östra Hamngatan 52, Göteborg
  Ledigt Kontor om 55 m², på Östra Hamngatan 52, Göteborg
  Ledigt Kontor om 55 m², på Östra Hamngatan 52, Göteborg
  Ledigt Kontor om 55 m², på Östra Hamngatan 52, Göteborg

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna