Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Östra Hamngatan, 52 - Inom Vallgraven

Östra Hamngatan 52, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  50 m²
 • Inflytt

  2019-7-1
 • Inkommet

  32 dagar sedan

  Beskrivning

  Här har vi en helt nyrenoverad och trendig lokal för 4 personer mitt i stan med närhet till allt!!! Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.Vi ser att väldigt många kontorsflyttar blir till stora projekt som tar lång tid och det är många val som måste göras. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för den som önskar det. Därför erbjuder vi Smart & Klart - ett helt nytt kontorskoncept för snabb och enkel inflyttning, där allt redan ingår.Allt du ser ingår utan några extra avgifter. Besvärsfrihet och snabb inflyttning. Det är vad Smart & Klart står för.Välkommen att kontakta mig för mer information om kontoret eller för att boka en visning!

  25 000 kr/mån

  Kommunikationer

  För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.
  Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ-stationer med cyklar att hyra.
  Fastighet belägen mitt i City i stadsdelen Fredstan. Området har en internationell karaktär med butiker, hotell, restauranger och caféer några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta. Precis vid fastigheten ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan och inte avlägset ifrån fastigheten finns även Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen.
  Uppfört 1936-1940 för Brand- och Lifförsäkrings AB Svea och Försäkrings AB Norman. Ritat av arkitekten Nils Einar Eriksson. I bottenvåningen inrättades butiker, en trappa upp affärslokaler med stora skyltfönster medan övriga huset var kontor. Vid en passage tvärs igenom huset placerades en stor entré, en kiosk och butiker. En rad planändringar har gjorts för olika kontor. 1960 inreddes Restaurang Bäckakällan, vilken byggdes om till Götabanken 1974. Under 1970- och 1980-talen har byggnaden förändrats främst invändigt med bland annat nya hissar och nya kontorsdörrar. Passagen mellan Kungsgatan och Larmgatan har satts igen. Byggnaden hör till de mest typiska exemplen på 1930-talets funktionalism inom Göteborg.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna