Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Östra Hamngatan, 36 - Inom Vallgraven

Östra Hamngatan 36, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  427 m²
 • Inflytt

  2/1/2020
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Med oslagbart läge i Fredstan, mitt i Arkaden ligger detta moderna kontor i öppen planlösning. Du kommer in i hall med plats för avhängning och direkt anslutning till två mötesrum. Där efter öppnar lokalen upp sig i kontorslandskap i vinkel med plats för upp till 40 arbetsplatser. Som central punkt ligger köket med matplats. Här finns ytterligare ett stort konferensrum.

  Arkaden ligger i hjärtat av Göteborg och Fredstan. Fredstan är en levande stadsdel med ett tidlöst och modernt utbud av internationell shopping och mat för en medveten, urban och stilsäker publik. Med en tvåhundraårig historia som nav i Göteborgs handelsliv erbjuder Fredstan ett kurerat utbud av internationella aktörer, lokala varumärken och prisbelönade restauratörer.

  Arkaden ligger 5 min promenad från centralstationen och intill Brunnsparken som är Göteborgs största knutpunkt för spårvagn och busstrafik. Parkering finns i P-hus city som ligger i fastigheten intill.

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer.

  Mer info, tidtabeller m m finner du på  Västtrafik  och Sj

  Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Gustaf Adolfs Torg och vid Kopparmärra finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

  Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan , tel 031 700 86 00 • Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7, tel 031-13 90 05 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Sunfleet bilpool finns tillgängligt i p-husen vid Nordstan och vid NK .

  Närservice

  Fastigheten är belägen mitt i hjärtat av Göteborg vid ett av stans tätaste shoppingstråk.

  Ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice finns både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Arkaden har att erbjuda finner ni Kompassen och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna