Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Drottninggatan, 37 - Inom Vallgraven

Drottninggatan 37, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  457 m²
 • Inflytt

  2018-5-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Här har vi en helt nyrenoverad lokal som både har stor öppen yta för att tex jobba aktivitetsbaserat och en del är indelat i 9 st kontorsrum. Det finns 3 st mötesrum. När man kommer in på kontoret så finns det en härlig yta som lämpar sig bra för en reception och en loungeyta. Till lokalen hör en takterass där man ser ut över takåsarna i innerstan.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken, kollektivtrafikens knutpunkt, och Centralstationen där du har tillgång till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

   Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.Parkeringshuset i NordstanKungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

   Närservice

   Denna fastighet är lokaliserad mitt i centrala Göteborg, närmare bestämt inom Vallgraven. Ett stenkast från bland annat Domkyrkan, Brunnsparken och Kungsportsplatsen. På promenadavstånd nås Centralstationen, vilket möjliggör goda kommunikationer. Köpcentrum som Arkaden, Kompassen och Nordstan där du finner all tänkbar service, ligger på några minuters promenadavstånd. I området finns även Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som även det har mycket att erbjuda.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna