Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Åvägen, 6 - Gårda

Åvägen 6, Gårda, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  340 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  16 dagar sedan
 • Byggår

  1937

  Beskrivning

  I området Gårda, centralt i Göteborg, kan vi erbjuda denna lokal. Den har stora fönster ut mot Mölndalsån och Ullevi, öppen och modern planlösning. Här finns både öppet kontorslandskap, konferensrum och ett fint pentry med en bardisk som delar av från övriga lokal. Från det stora konferensrummet finns en utgång till innergården. Det går också via en vikvägg dela av det stora konferensrummet till två mindre rum.

  Om fastigheten

  Gårda är en stor fastighet som ligger centralt i Göteborg, finns därav mycket bra kommunikationer och det är ett populärt kontorsområde med hög standard. Lokalen ligger i en stor fastighet med fräscha kontorslokaler samt studentlägenheter.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Då fastigheten ligger i centrala Göteborg finns mycket goda kommunikationer med bil, bussar och tåg. Den ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder. Göteborgs city och evenemangsstråket med arenor och andra evenemangsbyggnader har du lika nära.

   Närservice

   Gårda Fabriker är främst en kontorsfastighet som ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan med gångavstånd till city center. Man har därav närhet till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva.

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 340 m², på Åvägen 6, Göteborg

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna