Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Drottninggatan 63-65, Göteborg

Drottninggatan 63-65 - Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  484 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  80 dagar sedan
 • Anpassasad för

  36 - 36 arbetsplatser
 • Byggår

  1970

Beskrivning

Längst upp i huset ligger denna nyrenoverade lokal med i huvudsak öppen planlösning. Tydlig extern del med mötes- och konferensrum i anslutning till...

Längst upp i huset ligger denna nyrenoverade lokal med i huvudsak öppen planlösning. Tydlig extern del med mötes- och konferensrum i anslutning till entrén. Här finns också plats för lounge och reception. Den interna delen består i två öppna landskap. Här finns got om samtalsrum och ett stort kök med pausyta. Arkaden ligger i hjärtat av Göteborg och Fredstan. Fredstan är en levande stadsdel med ett tidlöst och modernt utbud av internationell shopping och mat för en medveten, urban och stilsäker publik. Med en tvåhundraårig historia som nav i Göteborgs handelsliv erbjuder Fredstan ett kurerat utbud av internationella aktörer, lokala varumärken och prisbelönade restauratörer.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m m finner du på  Västtrafik  och Sj Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Gustaf Adolfs Torg och vid Kopparmärra finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

  Parkering: För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan , tel 031 700 86 00 Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 P-hus City på Östra Larmgatan 3-7, tel 031-13 90 05 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator. Sunfleet bilpool finns tillgängligt i p-husen vid Nordstan och vid NK .

  Närservice

  Fastigheten är belägen mitt i hjärtat av Göteborg vid ett av stans tätaste shoppingstråk. Ett brett utbud av butiker, restauranger och närservice finns både i och i nära anslutning till fastigheten. Förutom allt vad Arkaden har att erbjuda finner ni Kompassen och Nordstan på ett par minuters promenadavstånd. Även Kungsgatans gångstråk och Avenyn, som ligger ett stenkast ifrån fastigheten, har mycket att erbjuda.

  Fler foton

  Ledigt Kontor om 484 m², på Drottninggatan 63-65 - Göteborg
  Ledigt Kontor om 484 m², på Drottninggatan 63-65 - Göteborg

  Upptäck området i närheten av denna lokal