Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik - Deltavägen 4, Göteborg

Deltavägen 4 - Göteborg

 • Lokaltyp

  Lokal
 • Storlek

  225 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

Trevlig butikslokal på Backaplan om 225 kvm där fördelningen är ca 185 kvm butiksyta och 40 kvm lager/kontor.

Trevlig butikslokal på Backaplan om 225 kvm där fördelningen är ca 185 kvm butiksyta och 40 kvm lager/kontor. Eget lastintag i bakkant av lokalen.

Fastigheten ligger centralt på Backaplan med ett fantastiskt skyltläge för Backaplans besökare. I anslutning till fastigheten hör dessutom en stor och lättillgänglig parkeringsyta och inom gångavstånd är kollektivtrafikens knutpunkt, Hjalmar Brantingplatsen belägen. Andra butiker i fastigheten är Rusta, Mekonomen, Lekia, Sovkoncept och El-Ge Sportfiske.

Backaplan är beläget på Hisingen där ca 130 000 invånare är bosatta och är ett av Sveriges största handelsområden med ca 110 000 m² handel och 120 butiker med en omsättning som uppgår till drygt 2,2 miljarder kronor. Stora etablerade branschkedjeföretag inom konfektion, vitvaror, sport, hus och hem m.m. kompletteras med mindre aktörer för ett komplett serviceutbud. Hisingen är ett område som expanderar kraftigt och kommunens prognoser visar på en dubblering av befolkningsmängden under en 20-års period.

Backaplan har ett unikt läge alldeles norr om Göteborgs stadskärna med en mycket god infrastruktur där det är lätt att ta sig till området oavsett färdsätt. Vägnätet är väl utbyggt och Hjalmar Brantingsplatsen, som är Backaplans hållplats, är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal buss och spårvagnslinjer. Även den som färdas till fots eller cyklar tar sig lätt till Backaplan, då det finns gott om cykel- och gångbanor till området.

Området Backaplan skall utvecklas tillsammans med Frihamnsområdet för att skapa tydliga kopplingar mellan områdena och centrala Göteborg. Inom en 20-års period kommer Backaplan att bli en tätbebyggd blandstad med mycket cityhandel, bostäder, kulturliv och kontor. Med sitt läge mitt i Göteborgs stadskärna - blir området både en del av innerstaden och Hisingens centrum.

Filer

Planritning

  Fler foton

  Ledigt Lokal om 225 m², på Deltavägen 4 - Göteborg
  Ledigt Lokal om 225 m², på Deltavägen 4 - Göteborg
  Ledigt Lokal om 225 m², på Deltavägen 4 - Göteborg
  Ledigt Lokal om 225 m², på Deltavägen 4 - Göteborg
  Ledigt Lokal om 225 m², på Deltavägen 4 - Göteborg

  Upptäck området i närheten av denna lokal