Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Vassgatan, 3 - Göteborg

Vassgatan 3, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  603 - 1873 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Välkommen till en effektiv lokal mitt i hjärtat av Marieholm. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45.

  Planlösningen är blandad men kan anpassas efter just ert behov. Kontorsrum och öppna landskap präglar planlösningen som samsas med mötesrum i olika storlekar och pentry. Det finns också utrymmen för omklädning med duschar för både dam och herr.

  Hela ytan om 1 873 kvm breder ut sig på tre plan, varje våning är på drygt 600 kvm. Det finns pentry på varje våningsplan och hissen tar dig smidigt direkt in i lokalen.

  Lager och verkstad finns att hyra i källar- och markplan som man når med hiss direkt från kontoret, till verkstadslokalen finns det två portar i markplan.

  Med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20.
   Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

   Parkering: Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

   Närservice

   Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna