Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Sundbybergsvägen, 1 - Skytteholm

Sundbybergsvägen 1, Skytteholm, Solna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1692 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Lokalen lämpar sig mycket väl i öppet landskap och aktivitetsbaserad lösning. Då lokalen kommer anpassas tillsammans med ny hyresgäst finns det stora möjligheter att påverka både planlösning och ytskikt. Vi vill tillsammans med er, skapar den bästa lösningen för just er verksamhet och med det sagt erbjuder vi vid ett kontrakttecknande möjlighet att få ett inredningsförslag från vår inredare och på så vis kan ni skapa en lokal efter era egna önskemål. Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet. Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du möts av den välkomnande receptionen, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta har vi även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i olika storlekar i en naturskön miljö med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. Den senaste nyheten i fastigheten är det gemensamma välutrustade gymmet, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Solna Access gör därmed arbetsdagen trevligare och livspusslet ännu enklare

  Kommunikationer

  Parkering för hyresgäster erbjuds via Estate Parkering. Det ges möjlighet till både varma och kalla parkeringsytor. Det erbjuds laddstolpar för alla som kör el-/hybridbil till jobbet. För besökare finns det gott om besöksparkeringar.
  Närhet till buss och tunnelbana.Buss- Linje 506, 507 samt 508. Tunnelbana- Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum.Tvärbana- Linje 22, trafikeras Solna station-SicklaPendeltåg- Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.
  Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.
  Huset uppfördes som Esseltes huvudkontor 1979. Fastigheten har kontinuerligt moderniserats och byggts ut i omgångar. Det senaste tillskottet i serviceutbudet är att vi har öppnat upp gymet för alla hyresgäster i huset.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna