Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

590 kvm råyta i Point Farsta som skräddarsys helt efter ert företag

Fryksdalsbacken 12, Farsta, Farsta

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  590 m²
 • Inflytt

  Omgående eller enl. överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  5

  Beskrivning

  Rå lokal på vån 5 i huset där inget är förutbestämt och där alla förutsättningar finns att skapa en lokal som uppfyller ert företags behov och önskemål. Lokalen är helt öppen och har ett högt läge i huset med bra ljusinsläpp från fönster i 3 väderstreck.

  Oavsett om man väljer öppna, rumsindelade eller aktivitetsbaserade planlösningar så går det att utnyttja ytorna effektivt och funktionellt. Här kan vi skapa moderna och funktionella lokaler designade för kreativitet, flexibilitet och en hög trivselfaktor.

  Point Farsta är en konceptfastighet som kommer att moderniseras genom att skapa toppmoderna lokaler, ge huset en modern exteriör med stora glaspartier och inbjudande utemiljöer samt erbjuda service som gör att ert företag och medarbetare kan fokusera på det viktigaste. Sammantaget kommer insatserna att omvandla huset till en fullservicefastighet.

  I Point Farsta erbjuder vi lokaler utformade helt utifrån ert företags specifika behov oavsett om ni vill sitta rumsindelat, aktivitetsbaserat eller i landskap.

  Ring eller maila så får du veta ännu mer om hur Point Farsta byggs om för att erbjuda moderna, funktionella och inspirerande kontor!

  Lokalens utforming

  Lokalen består i dagsläget av en hellt ööppen råyta där det finns alla möjligheter att skapa en skräddarsydd lokal för er verksamhet.

  Om fastigheten

  Kontorsfastighet

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten Point Farsta är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

   Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

   Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linjerna 828 och 831.

   Spårbunden trafik: Inom 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 300 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 600 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

   Parkering: P-platser finns att hyra för hyresgäster i fastigheten. Avtal tecknas separat.

   Närservice

   I fastigheten finns redan idag såväl en restaurang samt ett gym. Genom omvandlingen till Point Farsta kommer fastigheten tillföras ännu mer service för sina hyresgäster såsom en uppdaterad och inbjudande restaurangmiljö med loungedel, reception, möjlighet att boka mötes- och eventlokaler i huset, co-workingkontor, cykelrum, omklädningsrum och duschar samt takterrass för evenemang, after works och avkoppling.
   Dessutom kommer fastighetens få en modern exteriör med renoverad fasad, glasad entré och inbjudande utemiljöer.

   I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

   Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

   Farsta Centrum, som ligger endast några minuters bilväg bort, är en väletablerad handels- och mötesplats, med över 10 butiker och restauranger som erbjuder all tänkbar service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna