Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Stora och anpassningsbara ytor i utvecklingsfastighet med toppläge i Farsta

Fryksdalsbacken 12, Farsta, Farsta

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  660 - 1700 m²
 • Inflytt

  Omgående eller enl. överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  7

  Beskrivning

  Kontorslokal högst upp i huset med stor potential och möjlighet till omgående tillträde. I dagsläget har lokalen om 660 kvm på vån 7 en flexibel och smart blandad planlösning med såväl öppna ytor som större och mindre kontorsrum samt mötesrum. Möjlighet finns till omgående tillträde.

  Lokalen kan länkas samman med ytor om ytterligare ca 1050 kvm på två våningsplan under för att skapa en lokal om totalt ca 1700 kvm som iordningsställs helt utifrån ert företags behov.

  Här finns också alla förutsättningar att få en skräddarsydd lokal där utformning och rumsindelning anpassas helt efter er verksamhets behov.

  Point Farsta är en konceptfastighet som kommer att moderniseras genom att skapa toppmoderna lokaler, ge huset en modern exteriör med stora glaspartier och inbjudande utemiljöer samt erbjuda service som gör att ert företag och medarbetare kan fokusera på det viktigaste.

  Ring eller maila så får du veta ännu mer om hur Point Farsta byggs om för att erbjuda moderna, funktionella och inspirerande kontor!

  Lokalens utforming

  Lokalen har i dagsläget en blandad planlösning där ytan om ca 660 kvm på plan 7 kan länkas samman med lokaler på plan 5 och 6 för att skapa en sammanhängande yta om totalt ca 1700 kvm. Lokalen på plan 7 om 660 kvm har såväl öppna ytor som mindre och större kontorsrum och mötesrum. I lokalens mitt finns ett öppet och ljust pentry. Rumsindelning och ytskikt kan anpassas efter er verksamhets behov.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten Point Farsta är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

   Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

   Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linjerna 828 och 831.

   Spårbunden trafik: Inom 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 300 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 600 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

   Parkering: P-platser finns att hyra för hyresgäster i fastigheten. Avtal tecknas separat.

   Närservice

   I Point Farsta finns redan idag både restaurang och gym. Genom den kommande omvandlingen av fastigheten kommer den att tillföras ytterligare service för sina hyresgäster genom exempelvis en uppdaterad och inbjudande restaurangmiljö med loungedel, möjlighet att boka mötes- och eventlokaler i huset, co-workingkontor, cykelrum, omklädningsrum och duschar.

   Dessutom kommer fastighetens fasad uppdateras och ges ett modert uttryck, entréer glasas upp och man skapar en inbjudande utemiljö.

   I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

   Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna