Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

20 arbetsplatser med panoramavy

Gustavslundsvägen 145, Bromma, Bromma

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  253 m²
 • Inflytt

  Hösten 2018
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  10 - 20 arbetsplatser

  Beskrivning

  Hyr Alviks finaste kontor för 10-20 personer med panoramavy ut över Stockholm! Unik möjlighet att hyra ett representativt och yteffektivt kontor precis utanför tullarna med en attraktiv hyra. Perfekt för bolag som vill ha närhet till innerstaden men inte vill tumma på kvalité eller budget.

  Fantastiskt ljus kontorslokal i Alviks Strand med utsikt över Essingefjärden, högst upp på 7:e planet med stora fönster utmed hela lokalen och 3 meter i takhöjd. Den är belägen i Alviks strand med fina promenadstråk utmed vattnet och många restauranger i närheten. Den totala ytan är 253 kvm med tre avdelade arbetsrum, välutrustat toppmodernt pentry, ett konferensrum samt arkivutrymme. I övrigt ett öppet landskap med åtminstone ett 10-tal möjliga arbetsplatser, men med ventilation för upp till 20 arbetsplatser. Garageplatser finns i fastigheten.

  Det finns gemensamma utrymmen i hallen så som bastu och mötesrum. Inflytt sker enligt överenskommelse under hösten 2018 då nuvarande hyresgäst ska flytta till nya lokaler. Kontraktet löper till 1a maj 2021 och ni övertar avtalet i sin helhet. Ingen överlåtelseavgift.

  Se lokalen i sin helhet i 3D-Touren och ta kontakt så ordnas visning omgående. Välkommen!

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna