Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Adolfsbergsvägen, 31 - Bromma

Adolfsbergsvägen 31, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1235 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Trevligt kontor på plan 2 med tre entréer vilket ger lokalen möjlighet att ha en intern och en extern del för besökare. Kontoret har även tillgång till en trevlig ljusgård, ett perfekt ställe att njuta av sin lunch eller ta en kaffe med kollegorna.
  Idag har kontoret en blandad planlösning med både öppet landskap och enskilda rum, men det kan anpassas efter önskemål.
  Det finns även möjlighet till en lagerdel på 100-200 kvm med lastning via lastkaj och en stor lasthiss.

  Övrigt

  En av de två huskroppar som fastigheten består av byggdes av bilfirman Lada från forna Sovjetunionen, där de huserade ett antal år. Idag har byggnaderna stora lokaler som är lätta att växa i, det finns även takterrass med utsikt över Bällstaån, i ett område som är under utveckling i och med att Stockholm växer.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

   Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

   Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

   Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

   Parkering: Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna