Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik - Margretelundsvägen 1, Österåker

Margretelundsvägen 1 - Österåker

 • Lokaltyp

  Lokal
 • Storlek

  65 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

Centralt läge i Åkersberga.

Nu bygger vi två lokaler om 65 kvm vardera med stora fönsterpartier i nya Söra kvarter med ca 305 lägenheter, bara 450 meter från Åkersberga Station.

Intill Circle K och Söra Simhall på Margretelundsvägen bygger vi nya kvarter med ca 305 lägenheter och två kommersiella lokaler i entréplan. Huset har ritats av Belatchew Arkitekter och får ett perfekt hörnläge intill rondellen. Med ett naturligt flöde från Roslagsbanan och centrum blir det här en perfekt plats för butik, showroom eller kontor.

Österåker är en skärgårdskommun i nordöstra Stockholms län. Här bor ca 44 000 invånare året runt, men på sommaren fördubblas nästan befolkningen.

Service och butiker
En kort promenad från Wallenstams projekt Norrgårdshusen med 128 lägenheter samt Söra Kvarter med 306 lägenheter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du också apotek, vårdcentral och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor.

Kommunikation
Med hjälp av Roslagsbanan tar du dig enkelt från Åkersberga in till Östra Station vid Tekniska Högskolan på bara 35 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca en halvtimme att ta sig in till stan. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Fritid och rekreation
Med närhet till skärgård och natur finns många möjligheter till fritidsaktiviteter. I centrala Åkersberga finns också gym, simhall, Åkersberga IP och en rackethall. Med bil eller cykel kan du också ta dig till närmsta golfbana och ridhus.

Filer

  Andra filer

  Fler foton

  Ledigt Lokal om 65 m², på Margretelundsvägen 1 - Österåker

  Upptäck området i närheten av denna lokal