Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Skytteholm, Solna

Bevaka Område

Sök bland 15st lediga lokaler i Skytteholm, Solna från fastighetsägare och uthyrare i området

15 resultat

Lediga lokaler inom Skytteholm, Solna

Det finns just nu 14 st lediga lokaler inom Skytteholm och de senaste 30 dagarna har 1 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Skytteholm?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Skytteholm är kontorslokaler och utgör ungefär 90% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Skytteholm.

Lediga lokaler inom Skytteholm är i genomsnitt 728m², där den minsta lokalen är 142m² stor och den största lokalen är 5000m² stor. Därför är Skytteholm ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 728m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 48 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Skytteholm är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 13 st - (93%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Skytteholm.
Antal lediga butikslokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Skytteholm

Kontorslokaler utgör ungefär 90% av den totala mängden lediga lokaler inom Skytteholm, och det finns totalt 13 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Skytteholm är runt 840m² och har en genomsnittlig månadshyra på 175 000 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Skytteholm är 2 200 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 600 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Skytteholm på 18%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Skytteholm, Solna: