Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Stockholms län

Bevaka Område

Sök bland 292st lediga lokaler i Stockholms län från fastighetsägare och uthyrare i området

292 resultat

Lediga lokaler inom Stockholms län

Det finns just nu 155 st lediga lokaler inom Sollentuna och de senaste 30 dagarna har 34 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Sollentuna?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Sollentuna är kontorslokaler och utgör ungefär 80% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Sollentuna.

Lediga lokaler inom Sollentuna är i genomsnitt 432m², där den minsta lokalen är 5m² stor och den största lokalen är 14000m² stor. Därför är Sollentuna ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 432m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 28 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Sollentuna är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 130 st - (84%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Sollentuna.
Antal lediga butikslokaler - 6 st - (4%).
Antal lediga lagerlokaler - 5 st - (3%).
Antal lediga industrilokaler - 3 st - (2%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Sollentuna

Kontorslokaler utgör ungefär 80% av den totala mängden lediga lokaler inom Sollentuna, och det finns totalt 130 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Sollentuna är runt 500m² och har en genomsnittlig månadshyra på 91 800 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Sollentuna är 1 300 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 600 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Sollentuna på 100%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Stockholms län: