0 kvm2500+ kvm
0 platser166+ platser
återställ filter

Lediga lokaler att hyra inom Stockholms län

bevaka område

Sök bland 218st lediga lokaler i Stockholms län från fastighetsägare och uthyrare i området

218 resultat

Lediga lokaler inom Stockholms län

Det finns just nu 222 st lediga lokaler inom Sollentuna och de senaste 30 dagarna har 17 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Sollentuna?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Sollentuna är lokaler och utgör ungefär 90% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Sollentuna.

Lediga lokaler inom Sollentuna är i genomsnitt 461m², där den minsta lokalen är 0m² stor och den största lokalen är 40000m² stor. Därför är Sollentuna ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 461m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 30 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Sollentuna är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 4 st - (2%).
Antal lediga butikslokaler - 9 st - (4%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 2 st - (1%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Sollentuna

Kontorslokaler utgör ungefär 0% av den totala mängden lediga lokaler inom Sollentuna, och det finns totalt 4 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Sollentuna är runt 550m² och har en genomsnittlig månadshyra på 101 400 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Sollentuna är 1 600 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 200 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Sollentuna på 38%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Stockholms län: