Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Farsta, Stockholm

Bevaka Område

Sök bland 19st lediga lokaler i Farsta, Stockholm från fastighetsägare och uthyrare i området

19 resultat

Lediga lokaler inom Farsta, Stockholm

Det finns just nu 19 st lediga lokaler inom Farsta och de senaste 30 dagarna har 4 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Farsta?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Farsta är kontorslokaler och utgör ungefär 70% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Farsta.

Lediga lokaler inom Farsta är i genomsnitt 590m², där den minsta lokalen är 194m² stor och den största lokalen är 2752m² stor. Därför är Farsta ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 590m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 39 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Farsta är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 13 st - (68%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Farsta.
Antal lediga butikslokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga lagerlokaler - 2 st - (11%).
Antal lediga industrilokaler - 1 st - (5%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Farsta

Kontorslokaler utgör ungefär 70% av den totala mängden lediga lokaler inom Farsta, och det finns totalt 13 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Farsta är runt 470m² och har en genomsnittlig månadshyra på 55 300 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Farsta är 1 400 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 100 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Farsta på 50%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Farsta, Stockholm: