Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Stockholms län

Bevaka Område

Sök bland 20st lediga lokaler i Stockholms län från fastighetsägare och uthyrare i området

20 resultat

Lediga lokaler inom Stockholms län

Det finns just nu 20 st lediga lokaler inom Danderyd och de senaste 30 dagarna har 2 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Danderyd?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Danderyd är kontorslokaler och utgör ungefär 90% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Danderyd.

Lediga lokaler inom Danderyd är i genomsnitt 416m², där den minsta lokalen är 94m² stor och den största lokalen är 10000m² stor. Därför är Danderyd ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 416m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 27 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Danderyd är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 17 st - (85%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Danderyd.
Antal lediga butikslokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Danderyd

Kontorslokaler utgör ungefär 90% av den totala mängden lediga lokaler inom Danderyd, och det finns totalt 17 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Danderyd är runt 400m² och har en genomsnittlig månadshyra på 72 800 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Danderyd är 1 400 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 800 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Danderyd på 100%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Stockholms län: